„Ovaj svijet je opasno mjesto za življenje, ne zbog onih ljudi koji su zli, nego zbog onih koji u vezi toga ništa ne poduzimaju“. Albert Einstein


 

Sporazum o stručnoj i financijskoj potpori za izradu i provedbu akcijskih planova energetski održivog razvitka - Grad Zagreb, Gospić, Ogulin, Duga Resa, Ozlja, Pregrada, Slunj, Karlovac i REGEA

Grad Zagreb je jedan od partnera na projektu „Energy for Mayors“, sufinanciranog od strane programa Intelligent Energy Europe. Jedan od glavnih zadataka projekta je razvijanje akcijskih planova energetski održivog razvitka za sedam hrvatskih gradova, a koji bi trebali biti članovi Sporazuma gradonačelnika.

U sklopu programa Zagrebačkog energetskog tjedna (04.-09. travnja 2011.), u Starogradskoj vijećnici je svečano potpisan Sporazum o  stručnoj i financijskoj potpori za izradu i provedbu akcijskih planova energetski održivog razvitka. Sporazum su potpisali gradonačelnici Grada Zagreba, Gospića, Ogulina, Duge Rese, Ozlja, Pregrade, Slunja i Karlovca te Regionalna energetska agencija sjeverozapadne Hrvatske.

Ovim Sporazumom, Grad Zagreb i Regionalna energetska agencija sjeverozapadne Hrvatske su se obvezale da će stručno i djelomično financijski pomoći gradovima u izradi i implementaciji njihovih akcijskih planova energetski održivog razvitka.

na vrh ispiši stranicu


 

 

 

Kalendar događanja
EKO Najave