"A man who wants to lead the orchestra must turn his back on the crowd." Max Lucado


 
Aktualno


Anketa

Koristite li štedne žarulje?

da
ne

  

i-Scope-pilot aplikacija: Solarni katastar i dinamička karta buke


Electraproject.eu

Svečano potpisivanje Memoranduma o razumijevanju u Sarajevu

U prostorijama Grada Sarajeva 05. travnja 2012., svečano je potpisan Memorandum o razumijevanju s ciljem stvaranja mreže energetski efikasnih glavnih gradova u jugoistočnoj Europi te implemetaciju projekta „Jačanje mreže energetski efikasnih glavnih gradova u jugoistočnoj Europi“.

 

Pored domaćina, gradonačelnika Sarajeva Alije Behmena, ovaj važan dokument za daljnju implemetaciju projekta racionalnog korištenja i upravljanja energijom u cijeloj regiji, potpisali su: gradonačelnik Freiburga Dieter Zalomon, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, zamjenik gradonačelnika Tirane Edmond Panariti, sekretar Grada Skoplja Gordana Klincharova, glavni administrator Grada Podgorice Željko Vuković, rukovodilac Otvorenog regionalnog fonda za jugoistočnu Europu, Aleksandra Hilbig i menadžer sektora, Otvoreni regionalni fond – energetska efikasnost u jugoistočnoj Europi, Johannes Elle.

 

Prema potpisanom Memorandumu, svrha i ciljevi Mreže, između ostalog, bit će: razmjena znanja i iskustava iz oblasti mjera koje se odnose na jačanje energetske učinkovitosti i smanjenje ispuštanja ugljičnog dioksida, razmjena znanja i iskustava koja se odnose na organizaciju i realizaciju energetskih dana u cilju promocije i jačanja javne svijesti o energetskoj učinkovitodti, te zajedničko nastupanje na događajima regionalnog i međunarodnog karaktera koji se tiču energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije.

 

Nakon svečane ceremonije, potpisnici Memoranduma obišli su nedavno otvoreni Ured za energetsku efikasnost Grada Sarajeva, prvi takvog tipa u Bosni i Hercegovini.


IMG_8788.JPG
IMG_8789.JPG
IMG_8800.JPG
IMG_8801.JPG
IMG_8804.JPG
IMG_8805.JPG
IMG_8852.JPG
IMG_8859.JPG
IMG_8860.JPG
IMG_8860.JPG


na vrh ispiši stranicu


 

 

 

Kalendar događanja
EKO Najave