Pretraživanje

Najtraženiji pojmovi

Drugi sastanak na projektu Euronet 50/50 max

Drugi sastanak partnera na projektu Euronet 50/50max održan je 07. i 08. studenog 2013. u gradu Beču, Austrija.
1/7

Drugi sastanak partnera na projektu Euronet 50/50max održan je 07. i 08. studenog 2013. u gradu Beču, Austrija. Sastanak je organizirao jedan od partnera na projektu, Savez za klimatska pitanja (CAA), a Grad Zagreb je predstavljala Maja Šunjić iz Gradskog ureda za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj.


Prvi dan je održan uvodni sastanak na kojem su sudjelovali predstavnici partnera na projektu. Predstavnici koordinatora (Pokrajina Barcelona) predstavili su dosad poduzete korake u provedbi projekta. Zatim je uslijedila prezentacija obrazovnih materijala i alata potrebnih za provedbu projekta, tzv. E-packa te su prezentirani školski objekti koji će sudjelovati u projektu. Također se razgovaralo o strateškoj provedbi projekta, načinima diseminacije projekta te stvaranju baze kontakata. U drugom dijelu sastanka naglasak je stavljen na stratešku provedbu projekta te mogućim načinima diseminacije metodologije 50/50 u strategije na lokalnoj, regionalnoj, nacionalnoj i europskoj razini.


Drugi dan je započeo predstavljanjem komunikacijskog plana projekta te web stranice koja će biti dostupna na svim jezicima partnera. Prezentaciju komunikacijskog plana projekta održala je predstavnica iskusnijeg partnera na projektu, Poljske mreže općina Energy Cités (PNEC). Osim web-stranice, diseminacija projekta vršit će se putem informativnih letaka te newslettera. Na kraju sastanka, dogovoreni su zadaci koje je potrebno obaviti u svrhu provedbe projekta do idućeg sastanka koji će se održati u srpnju 2014. u Huelvi. Nakon završetka sastanka, u organizaciji Saveza za klimatska pitanja održan je razgled hotela „Boutiquehotel Stadthalle Wien“, prvog hotela nulte emisije CO2 u Austriji.


Projekt Euronet 50/50 max sufinanciran je od strane programa Intelligent Energy Europe (IEE). Glavni koordinator je Pokrajina Barcelona, a na projektu, uz Grad Zagreb, sudjeluje još 14 partnera.



Više informacija o projektu možete pronaći na službenoj stranici projekta www.euronet50-50.eu.

 

 

                         
 

Vijesti