„Ovaj svijet je opasno mjesto za življenje, ne zbog onih ljudi koji su zli, nego zbog onih koji u vezi toga ništa ne poduzimaju“. Albert Einstein


 
Aktualno


Anketa

Koristite li štedne žarulje?

da
ne

  

i-Scope-pilot aplikacija: Solarni katastar i dinamička karta buke


Electraproject.eu

Elaborat gospodarenja otpadom društva RECIKLAŽA j.d.o.o.

Grad Zagreb, Gradski ured za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša, na temelju članka 92. stavka 2., a u vezi s člankom 85. stavkom 2. Zakona o održivom gospodarenju otpadom (NN 94/13, 73/17), poziva stranke u postupku izdavanja dozvole za gospodarenje otpadom društva RECIKLAŽA j.d.o.o. na uvid u Elaborat gospodarenja otpadom društva RECIKLAŽA j.d.o.o.
 
Tijelo nadležno za provedbu postupka je Odjel za održivo gospodarenje energijom, Gradski ured za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša, Zagreb, Park stara Trešnjevka 2.

Uvid u Elaborat gospodarenja otpadom društva RECIKLAŽA j.d.o.o. može se obaviti u prostorijama Gradskog ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša, Zagreb, Park stara Trešnjevka 2, soba 415, dana 29. ožujka 2018. u terminu od 09,00 - 11,00 sati.

Stranke u postupku mogu dostaviti izjašnjenje na Elaborat gospodarenja otpadom društva RECIKLAŽA j.d.o.o., u pisanom obliku, na priloženom obrascu za primjedbe, do 03. travnja 2018. na adresu: Grad Zagreb, Gradski ured za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša, Odjel za održivo gospodarenje energijom, Park stara Trešnjevka 2, 10000 Zagreb.
 
Poziv na uvid u Elaborat gospodarenja otpadom društva RECIKLAŽA j.d.o.o.
Elaborat gospodarenja otpadom
Obrazac za primjedbe

na vrh ispiši stranicu


 

 

 

Kalendar događanja
EKO Najave