„Nikada ne treba sumnjati u sposobnost skupine ozbiljnih i predanih građana da promijene svijet. Naprotiv, takvi su ga upravo i mijenjali“


 
Aktualno


Anketa

Koristite li štedne žarulje?

da
ne

  

i-Scope-pilot aplikacija: Solarni katastar i dinamička karta buke


Electraproject.eu

Elaborat gospodarenja otpadom društva Tehnika d.d.

Grad Zagreb, Gradski ured za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša, na temelju članka 92. stavka 2., a u vezi s člankom 85. stavkom 2. Zakona o održivom gospodarenju otpadom (NN 94/13, 73/17), poziva stranke u postupku izdavanja dozvole za gospodarenje otpadom društva Tehnika d.d. na uvid u Elaborat gospodarenja otpadom društva Tehnika d.d.
 
Tijelo nadležno za provedbu postupka je Odjel za održivo gospodarenje energijom, Gradski ured za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša, Zagreb, Park stara Trešnjevka 2.

Uvid u Elaborat gospodarenja otpadom društva Tehnika d.d. može se obaviti u prostorijama Gradskog ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša, Zagreb, Park stara Trešnjevka 2, soba 414, dana 08. svibnja 2018. u terminu od 09,00 - 11,00 sati.

Stranke u postupku mogu dostaviti izjašnjenje na Elaborat gospodarenja otpadom društva Tehnika d.d., u pisanom obliku, na priloženom obrascu za primjedbe, do 10. svibnja 2018. na adresu: Grad Zagreb, Gradski ured za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša, Odjel za održivo gospodarenje energijom, Park stara Trešnjevka 2, 10000 Zagreb.
 
Poziv na uvid u Elaborat gospodarenja otpadom društva Tehnika d.d.
Elaborat gospodarenja otpadom
Obrazac za primjedbe 
na vrh ispiši stranicu


 

 

 

Kalendar događanja
EKO Najave