Pretraživanje

Najtraženiji pojmovi

Zagrebački energetski tjedan 2019.

u duhu održavanja dugogodišnje tradicije Grada Zagreba sa zadovoljstvom Vas pozivamo da budete dio jubilarnog 10. Zagrebačkog energetskog tjedna koji će se održati od 13. do 17. svibnja 2019.
 
Ovogodišnji Zagrebački energetski tjedan, koji organizira Gradski ured za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša Grada Zagreba, uključuje niz međunarodnih konferencija, stručnih skupova, dana otvorenih vrata, seminara, radionica, predavanja i specijaliziranih satova nastave u školama i vrtićima Grada Zagreba s ciljem uključivanja i umrežavanja svih dionika u dugotrajan proces borbe protiv klimatskih promjena te podizanja svijesti o ključnim problemima iz područja energetike i zaštite okoliša.
 
Tradicionalni EE Info dan održat će se u četvrtak 16. svibnja 2019. na Trgu bana Josipa Jelačića.
 
Ovim putem Vam se želimo zahvaliti na dosadašnjoj uspješnoj suradnji te pozvati Vas da svojim sudjelovanjem i ove godine upotpunite ovaj jedinstveni događaj.
 
Za sve dodatne informacije možete se obratiti Gradskom uredu za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša, gđi. Vlatki Šamarinec (vlatka.samarinec@zagreb.hr), gđi. Maji Piktija (maja.piktija@zagreb.hr) i gđi. Ivani Gilja (ivana.gilja@zagreb.hr)  ili na brojeve telefona: 01/6585-795, 6585-875, 6585-913.
 
Nadamo se Vašem odazivu i srdačno Vas pozdravljamo.