Pretraživanje

Najtraženiji pojmovi

Dan Hrvatske komore arhitekata „Razvoj ne želimo zaustaviti, ali onečišćenje možemo!“

U sklopu programa 6. Zagrebačkog energetskog tjedna, u utorak 12. svibnja 2015. u Starogradskoj vijećnici, održan je već tradicionalni Dan Hrvatske komore arhitekata.
1/19
I ove godine u sklopu programa 6. Zagrebačkog energetskog tjedna, u utorak 12. svibnja 2015. u Starogradskoj vijećnici, održan je već tradicionalni Dan Hrvatske komore arhitekata „Razvoj ne želimo zaustaviti, ali onečišćenje možemo!“. Na svom danu, članovi Komore predstavili su suvremene energetske koncepte u arhitekturi u novoj izgradnji i energetskoj obnovi objekata s aspekta ekonomske isplativosti.

Na početku događaja, u uvodnom dijelu prisutnima su se obratili predsjednik Hrvatske komore arhiteketa Tomislav Ćurković te zamjenik predsjednika OEUOA-a Marin Račić.

Zaključci Okruglog stola Dana Hrvatske komore arhitekata, već tradicionalno su koncipirani kao pregled uočenih zapreka provedbi Europske energetske politike i održivom razvoju u Hrvatskoj, pregled  aktivnosti koje je u tom smislu poduzela Komora i preporuka za unaprjeđenje stanja.

Zaključke s Okruglog stola možete pronaći ovdje
Vijesti