Pretraživanje

Najtraženiji pojmovi

Radionica o inovativnom financiranju namijenjena potpisnicima ugovora u okviru programa IEE (Intelligent Energy Europe)

U Bruxellesu se od 02. - 04. travnja 2014. održala Radionica o inovativnom financiranju namijenjena potpisnicima ugovora u okviru programa IEE (Intelligent Energy Europe).

Radionica o inovativnom financiranju namijenjena potpisnicima ugovora u okviru programa IEE (Intelligent Energy Europe) održana je u Bruxellesu 02. - 04. travnja 2014. u prostorima Izvršne agencije za malo i srednje poduzetništvo (EASME- Executive Agency for Small and Medium Enterprises – nekadašnji EACI). Na radionici su sudjelovali predstavnici EASME, predstavnici EIB-a, predstavnici gradova, lokalnih energetskih agencija i dr. U ime Grada Zagreba na sastanku su sudjelovale Melita Borić, pomoćnica pročelnika i Sanja Malnar Neralić, viša stručna savjetnica pročelnika Gradskog ureda za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj.


Glavna tema zajedničke radionice bila je projekt razvoja pomoći projektima koji su odabrani unutar programa IEE (Intelligent Europe Program) s fokusom na ugovaranje vezano za EPC. Na sastanku je također pružena mogućnost voditeljima projekata (project leader) raspraviti o praktičnim i konkretnim izazovima s kojim se susreću u projektima kao i učenje iz novih inspirativnih ideja širom EU. U sklopu programa radionica koje su se održale tijekom dva dana predstavljen je i projekt ZagEE vezan za obnovu javnih zgrada i modernizaciju javne rasvjete u vlasništvu Grada Zagreba.

 

Predstavnici EASME-a su naglasili važnost organiziranja ovakvih radionica i razmjene iskustava u cilju što bolje i brže realizacije projekata, lakšeg rješavanja administrativnih barijera te što kvalitetnije pripreme budućih projekata

 

                                                          

Vijesti