Pretraživanje

Najtraženiji pojmovi

12. radionica projekta TOGETHER - Procjena znanja stečenog treningom i sljedeći koraci u projektu

U organizaciji Grada Zagreba, Gradskog ureda za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj, 04. prosinca 2017. održana je Dvanesta radionica projekta TOGETHER.
1/10
U organizaciji Grada Zagreba, Gradskog ureda za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj, 04. prosinca 2017. u prostorijama Tribine Grada Zagreba održana je Dvanesta radionica projekta TOGETHER (TOwards a Goal of Efficiency THrough Energy Reduction) na temu „Procjena znanja stečenog treningom i sljedeći koraci u projektu“.

Radionica je započela obraćanjem Melite Borić iz Gradskog ureda za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj koja je zahvalila sudionicima na aktivnom sudjelovanju na svim dosadašnjim radionicama. Vesna Bukarica iz Energetskog Instituta Hrvoje Požar analizirala je rezultate ankete o razini znanja stečenoj treningom te zajedno sa sudionicima ponovila teme obrađene na radionicama dosad.

U drugom dijelu radionice Leila Luttenberger iz Energetskog Instituta Hrvoje Požar zatim je dala pregled i analizu dvije posljednje radionice koje su održane 21. studenog na lokaciji Osnovna škola Marije Jurić Zagorke te 28. studenog na lokaciji Dječji vrtić Vladimira Nazora. Kroz prezentaciju situacija u dvije navedene zgrade istaknula je i moguće mjere koje je uputno poduzeti kako bi škola i vrtić dodatno uštedjeli, odnosno navedeni su mogući problemi na koje je potrebno obratiti pažnju. Radionica je završena prezentacijom Maje Šunjić iz Gradskog ureda za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj o sljedećim koracima i obavezama škola i vrtića koji sudjeluju na projektu.

Ovom radionicom završen je trening voditelja i sudionika u energetskim timovima koji će sada stečeno znanje nastaviti primjenjivati u radu s učenicima i osobljem na vlastitim objektima – školama i vrtićima.

Projekt TOGETHER je sufinanciran programom Interreg Central Europe 2014.-2020. Započeo je u lipnju 2016. i trajat će tri godine. 

 
Vijesti