Pretraživanje

Najtraženiji pojmovi

Zagreb Connect 2019.

Pozivamo Vas na veliku međunarodnu startup konferenciju koja će se održati 27. studenoga 2019. s početkom u 9:30 sati u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma.
 
Poštovani,

pozivamo Vas na Zagreb Connect, veliku međunarodnu startup konferenciju koja će se održati 27. studenoga 2019. s početkom u 9:30 sati u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma, Avenija Dubrovnik 15, Zagreb.


ZAGREB CONNECT 2019. FOKUSIRAT ĆE SE NA:
  • tehnologije budućnosti
  • transfer tehnologije i zaštitu intelektualnog vlasništva
  • obilježavanje 25 godina poticanja visokotehnološkog poduzetništva u Zagrebu.

Dok timovi četvrte generacije predakceleracijskog programa Startup Factory intenzivno rade na usavršavanju proizvoda kojima će mijenjati budućnost nabolje, pozivamo Vas, u svoje kalendare zabilježite veliku međunarodnu startup konferenciju Zagreb Connect već danas!
 
Na Zagreb Connectu imat ćete priliku poslušati zanimljive rasprave o transferu tehnologije, intelektualnom vlasništvu i novim tehnologijama. Uspjeh na inozemnom tržištu postiglo je mnogo domaćih startupova i inovatora. Neki od njih su samozatajni i ne toliko poznati javnosti. Baš njih dovodimo na pozornicu!
 
Zagreb Connect je i veliko finale Startup Factory predakceleracijskog programa. 17 timova borit će se za bespovratna sredstva Grada Zagreba ukupne novčane vrijednosti 1 milijun kuna. Kroz Connect slavimo i 25 godina kontinuiranog poticanja tehnološkog poduzetništva u Gradu Zagrebu.
 
Zagreb Connect organiziraju Grad Zagreb i ZICER - Zagrebački inovacijski centar. Izrael je zemlja partner.

Prijave za sudjelovanje na Zagreb Connectu 
Program 


* Na stranici koja će vam se otvoriti, prijavite se na Entrio putem maila ili Facebooka, ispunite prijavnicu i potvrdite dolazak.

*Napomena: Besplatna kotizacija dodijelit će se redoslijedom zaprimljenih prijava do popunjenosti slobodnih mjesta. Ako trebate dodatne ulaznice, molimo pošaljite e-mail na: zagrebconnect@zagreb.hr
Vijesti