Pretraživanje

Najtraženiji pojmovi

10. Konferencija GALP-a „Od Leana do Industrije 4.0., Transformacijom do konkurentnog, digitalnog i zelenog poduzeća“

Putem videolinka, iz hotela Westin, 20. studenoga 2020. održana je 10. Konferencija o zelenoj i vitkoj proizvodnji i uslugama (Green and lean production - GALP 2020). Konferencija je održana u organizaciji Culmena-e pod visokim je pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Culmena je svoju prvu konferenciju održala 2011., pod temom „Zelena i vitka proizvodnja“. Tijekom svih ovih godina u Culmeni se kontinuirano radi na uvođenju principa i alata Lean menadžmenta u hrvatska proizvodna i uslužna poduzeća.

U deset godina održavanja, GALP konferencija je okupila veliki broj poduzeća koja su započela sa primjenom Lean upravljanja. Od početka je dana velika važnost Zelenoj proizvodnji i Industriji 4.0 te je na dosadašnjim konferencijama predstavljen veći broj publikacija koje su imale za cilj ukazati menadžmentu kako uspješno provesti modernizaciju i transformaciju poduzeća.

Na 10. GALP konferenciji, posebna pažnja bila je posvećena novoj industrijskoj strategiji za globalno konkurentnu, zelenu i digitalnu Europu.
Sudionicima konferencije predstavljena je originalna hrvatska metodologija Culis kojom se u petnaest koraka može brzo i uspješno primijeniti nova europska industrijska strategija u proizvodnim i uslužnim poduzećima svih veličina i složenosti poslovanja.

Na konferenciji su također predstavljena i inovativna rješenja hrvatskih poduzeća na području Industrije 4.0 i digitalnih tehnologija, pomoću kojih se omogućuje transformacija u Pametno (Smart) poduzeće, te su predstavljeni i raspoloživi fondovi za provedbu digitalne transformacije.
Vijesti