Pretraživanje

Najtraženiji pojmovi

Prijem gradonačelnika za sudionike Zagrebačkog energetskog tjedna

Gradonačelnik Milan Bandić jučer je u palači Dverce priredio primanje za sudionike 3. Zagrebačkog energetskog tjedna.

Gradonačelnik Milan Bandić jučer je u palači Dverce priredio primanje za sudionike 3. Zagrebačkog energetskog tjedna.


U svom pozdravnom govoru, gradonačelnik je naglasio kako se kvalitetnim i sadržajnim programom ovogodišnjeg trećeg Zagrebačkog energetskog tjedna želi pružiti niz konkretnih informacija i praktičnih mogućnosti primjene mjera energetske učinkovitosti, novih tehnologija i obnovljivih izvora energije, što je od velike koristi i za građane i za gospodarstvo Grada. Bandić je kazao kako s posebnim zadovoljstvom ističe aktivnosti koje će na temu energije i klime provesti odgajatelji i profesori s najmlađima, u svim dječjim vrtićima i prvim razredima osnovnih i srednjih škola, te obrtnici i poduzetnici, strukovne komore, instituti, obrazovne i znanstvene institucije kao i udruge civilnog društva.


Na kraju svog obraćanja, gradonačelnik je istaknuo kako Zagrebačkom energetskom tjednu želi edukativni i poslovni uspjeh, a pročelniku Gradskog ureda za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj g. Marijanu Marasu i njegovom timu kao i svim suradnicima iz zemlje i inozemstva zahvalio je na uzornoj organizaciji Zagrebačkog energetskog tjedna.

 

Pročelnik Gradskog ureda za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj Marijan Maras naglasio je kako s ponosom može reći da je Zagrebački energetski tjedan, poslije Bruxelleskog energetskog tjedna, najveći u Europi.

Vijesti