Pretraživanje

Najtraženiji pojmovi

Prijem gradonačelnika u Palači Dverce u povodu 7. Zagrebačkog energetskog tjedna

U gradskoj palači Dverce 11. svibnja 2016. gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić održao je prijem za sudionike tradicionalnog 7. Zagrebačkog energetskog tjedna. 
1/21
U gradskoj palači Dverce 11. svibnja 2016., gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić održao je prijem za sudionike tradicionalnog 7. Zagrebačkog energetskog tjedna koji se s porukom "Razvoj ne želimo zaustaviti, ali onečišćenje možemo!" održava u Gradu Zagrebu od 09. do 14. svibnja 2016.

Na početku prijema, sudionicima i gostima se obratio pročelnik Gradskog ureda za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj Marijan Maras.

Gradonačelnik Milan Bandić pozdravio je goste i iskazao posebnu čast, u prigodi održavanja tradicionalnog  Zagrebačkog energetskog tjedna koji se provodi već sedmu godinu zaredom te izrazio iskreno osobno zadovoljstvo što smo opet svi zajedno. Također je naglasio da je organizacija našeg zajedničkog 7. Zagrebačkog energetskog tjedna pokazuje visoki stupanj međusobnog razumijevanja i suradnje svih sudionika u nastojanju da našim građanima zajedno prezentiramo realne probleme ali i rješenja i mogućnosti koje nam osiguravaju bolju i sigurniju energetski održivu budućnost. Na kraju svog govora, gradonačelnik se zahvalio na suradnji svim sudionicima i dragim partnerima i gostima,  vrijednim djelatnicima u dječjim vrtićima, osnovnim i srednjim školama, Rektoratu, dekanima i profesorima Sveučilišta u Zagrebu te djelatnicima Gradskog ureda za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj na kvalitetno organiziranom događanju koje nas, po svojoj sadržajnosti i obimu, svrstava u sam Europski vrh.

Nakon govora gradonačelnika, prisutne je u ime Rektorata Sveučiliša u Zagrebu pozdravio prorektor Miljenko Šimpraga.
Vijesti