Pretraživanje

Najtraženiji pojmovi

Predstavljen natječaj Moja zelena zona

U prostorima Centra Kaptol, jučer je predstavljen natječaj Moja zelena zona kojeg je raspisala Zagrebačka banka u suradnji s Regionalnom energetskom agencijom Sjeverozapadne Hrvatske (REGEA).
1/5

U prostorima Centra Kaptol, jučer je predstavljen natječaj Moja zelena zona kojeg je raspisala Zagrebačka banka u suradnji s Regionalnom energetskom agencijom Sjeverozapadne Hrvatske (REGEA). Svrha natječaja je poticanje inovativnih i održivih projekata primjene zelenih tehnologija te učinkovitog iskorištavanja energije, a prijaviti se mogu projekti koji se odnose na energetsku učinkovitost, iskorištavanje obnovljivih izvora energije, održivu gradnju, čistiji transport, primjenu inovativnih metoda i materijala za zaštitu okoliša, proizvodnju zdrave hrane, pokretanje istraživačkog projekta, izdavačku djelatnost sa svrhom informiranja i educiranja o zelenim temama, obrazovnu djelatnost u smislu organiziranja seminara, radionica, predavanja…


Natječaj Moja zelena zona predstavili su gđa. Daniela Roguljić Novak, članica Uprave Zagrebačke banke, g. Hrvoje Dokoza, zamjenik ministra zaštite okoliša i prirode, g. Julije Domac, ravnatelj Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske (REGEA) i gđa. Mirela Budojević, direktorica Stambenog bankarstva i Upravljanja partnerima Zagrebačke banke.


Na natječaj se mogu prijaviti obrtnici, male i srednje tvrtke, udruge, poljoprivrednici i OPG, znanstvene i školske ustanove, jedinice lokalne uprave i samouprave te zadruge hrvatskih branitelja.


Natječaj je vrijedan 300.000 kuna, a rok za dostavu prijava je 30. rujna 2013.


U sklopu predstavljanja natječaja, otvorena je i izložba Zelena zona na kojoj su izloženi fotografski umjetnički radovi Slavice Subotić, Hane Dutine, Valentine Stepan, kao i konceptualni radovi Vladimira Marinovića. Izložbu je otvorila gđa. Iva Sudec, kustosica Galerije Klovićevi dvori i ove izložbe.


Izložba Zelena zona za sve posjetitelje Centra Kaptol otvorena je do 5. srpnja 2013.


Više informacija o samom natječaju možete pronaći na portalu Moja zelena zona te na službenim stranicama Zagrebačke banke.

Vijesti