Pretraživanje

Najtraženiji pojmovi

Trening - program projekta MAYORS IN ACTION

Otvoreni poziv za sudjelovanje Koordinatorima i Potporama (C&S) Sporazuma gradonačelnika (CoM)

Otvoreni poziv za sudjelovanje Koordinatorima i Potporama (C&S) Sporazuma gradonačelnika (CoM)

Projekt MAYORS IN ACTION potiče i osnažuje Koordinatore i Potpore (C&S) Sporazuma gradonačelnika u odabiru, prilagođavanju i prenošenju primjera dobre prakse za provedbu i nadzor SEAP-a. Koordinatori i Potpore (C&S) te lokalne samouprave mogu sudjelovati u ciljanim treninzima, podukama i obukama.

Koordinatori i Potpore (C&S) širom Europe pozvani su da sudjeluju u posebno prilagođenim programima vezanih uz strategije za procjenu SEAP-a, metodologija provođenja, metoda pokretanja financijskih mogućnosti, kao i pronalaska načina za poboljšavanje komunikacije i potpore s lokalnim samoupravama.

Odabranim Koordinatorima i Potporama (C&S) koristit će sudjelovanje na međunarodnim stručnim obukama i konzultacijama. Nacionalne obuke za Koordinatore i Potpore (C&S) održat će se u Belgiji, Hrvatskoj, Grčkoj, Italiji, Poljskoj i Španjolskoj.

Prvi program obuke održati će se u Barceloni od 02.-03. listopada 2014. Više informacija možete pronaći ovdje.

Više informacija o projektu MAYORS IN ACTION i o mogućnostima sudjelovanja u projektu i programima obuke možete pronaći na www.mayorsinaction.eu ili kontaktirajte mayorsinaction@iclei.org.

Poziv Koordinatorima i Potporama (C&S) Sporazuma gradonačelnika

 


         

Vijesti