Pretraživanje

Najtraženiji pojmovi

Sastanak partnera na projektu i-Scope

U Brusselsu se od 23.-25. travnja 2013. održao sastanak koordinatora i partnera na projektu i-Scope s predstavnicima Europske Komisije koji su nadležni za projekt i-Scope.

U Brusselsu se od 23.-25. travnja 2013. održao sastanak koordinatora i partnera na projektu i-Scope s predstavnicima Europske Komisije koji su nadležni za projekt i-Scope. U ime Grada Zagreba sastanku je prisustvovao g. Domagoj Žutelija.


Prvi dan se koordinator projekta Fondazione Graphitech sastao s partnerima na projektu te su se usuglašavali detalji,što će biti prezentirano ispred predstavnika Europske Komisije.

 

Drugi dan sastanka u zgradi Europske Komisije održao se „review“ sastanak s predstavnicima EK-a gdje su se u cjelodnevnom programu prezentirale dosadašnje odrađene aktivnosti na projektu. U prvom dijelu programa g. Domagoj Žutelija je prezentirao „Iskustva Grada Zagreba u korištenju Noise Tube aplikacije“. Na kraju dana predstavnici EK su pozitivno ocijenili dosadašnju implementaciju projekta te su odobrili daljnje planirane aktivnosti temeljene unaprijed utvrđenom dinamikom projekta.


Treći dana u prostorijama Provincie Trento , koordinator je organizirao post review sastanak gdje su se usuglašavale daljnje aktivnosti na projektu te dogovarali datumi za slijedeće sastanke partnera.


Projekt „interoperable Smart City services through an Open Platform for urban Ecosystems“ (i-SCOPE) sufinanciran je sredstvima Europske unije kroz CIP-ICT Program podrške politikama za primjenu informacijskih i komunikacijskih tehnologija kao dijela Okvirnog programa za konkurentnost i inovativnost Europske unije.


Sve dodatne informacije mogu se pronaći na službenoj web stranici projekta www.iscopeproject.net.

 

Vijesti