Pretraživanje

Najtraženiji pojmovi

Javni natječaj za subvencioniranje troškova nabave i ugradnje uređaja za mjerenje potrošnje toplinske energije u stambenim zgradama priključenim na centralni toplinski sustav na području Grada Zagreba za 2014.

Rok za prijavu na natječaj je 30 dana od dana objave natječaja.

Na temelju članka 5. stavka 1. Odluke o uvjetima i postupku za subvencioniranje troškova nabave i ugradnje uređaja za mjerenje potrošnje toplinske energije u stambenim zgradama priključenim na centralni toplinski sustav na području Grada Zagreba (Službeni glasnik Grada Zagreba 16/14), Grad Zagreb raspisao je Javni natječaj za subvencioniranje troškova nabave i ugradnje uređaja za mjerenje potrošnje toplinske energije u stambenim zgradama priključenim na centralni toplinski sustav na području Grada Zagreba za 2014.

Natječaj je objavljen u Večernjem listu 31. srpnja 2014. i na internetskoj stranici Grada Zagreba (www.zagreb.hr) u rubrici INFO SERVIS > Natječaji / Pozivi / Rezultati.

Rok za prijavu na natječaj je 30 dana od dana objave natječaja.

 

Prijave na javni natječaj podnosi isključivo upravitelj stambene zgrade, za svaku stambenu zgradu odnosno stambeni niz u odvojenoj omotnici, na Prijavnom obrascu za prijavu na javni natječaj za subvencioniranje troškova nabave i ugradnje uređaja za mjerenje potrošnje toplinske energije u stambenim zgradama/nizovima priključenim na CTS na području Grada Zagreba (prilog 1.). Također je potrebno dostaviti i ostalu potrebnu dokumentaciju iz točke 5. ovog javnog natječaja.

 

 

Vijesti