Pretraživanje

Najtraženiji pojmovi

Dan Hrvatske komore arhitekata

Pod sloganom „Razvoj ne želimo zaustaviti, ali onečišćenje možemo!“, 13. svibnja 2014., u sklopu jubilarnog 5. Zagrebačkog energetskog tjedna, u Starogradskoj vijećnici održan je Dan Hrvatske komore arhitekata.
1/20

Pod sloganom „Razvoj ne želimo zaustaviti, ali onečišćenje možemo!“, 13. svibnja 2014., u sklopu jubilarnog 5. Zagrebačkog energetskog tjedna, u Starogradskoj vijećnici održan je Dan Hrvatske komore arhitekata. Članovi Komore predstavili su suvremene energetske koncepte u arhitekturi u novoj izgradnji i energetskoj obnovi objekata s aspekta ekonomske isplativosti.

 

U ime gradonačelnika, prisutne je pozdravila njegova zamjenica Sandra Švaljek koja se u svom uvodnom obraćanju zahvalila svim sudionicima na dosadašnjoj uspješnoj suradnji te iskazala osobno zadovoljstvo što su se svi zajedno okupili na Danu hrvatske komore arhitekata


Okrugli stol donio je Zaključke kako je uvid u domaće i strane primjere izvrsnosti u graditeljskoj praksi, uspješne europske primjere poticanja strategije održivog razvoja, ohrabrujuće novosti u domaćoj regulativi i regulativi EU-a, razlog za utemeljen optimizam da ćemo i u našoj sredini uspjeti izgraditi sustav mjera za postizanje kvalitete izgrađenog okoliša i snažnije pokrenuti mehanizme održivog razvoja.

 
Zaključke s Okruglog stola možete pronaći ovdje.

Vijesti