Pretraživanje

Najtraženiji pojmovi

Najava 8. Zagrebačkog energetskog tjedna

Na današnjoj konferenciji za novinare održanoj u Gradskoj upravi Grada Zagreba, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić sa suradnicima i partnerima, najavio je 8. Zagrebački energetski tjedan koji će se s porukom „Razvoj ne želimo zaustaviti, ali onečišćenje možemo“ održati od 08. do 13. svibnja 2017. 
1/4
Na današnjoj konferenciji za novinare održanoj u Gradskoj upravi Grada Zagreba, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić sa suradnicima i partnerima, najavio je 8. Zagrebački energetski tjedan koji će se s porukom „Razvoj ne želimo zaustaviti, ali onečišćenje možemo“ održati od 08. do 13. svibnja 2017. na raznim lokacijama i institucijama u Gradu Zagrebu. U navedenom tjednu održat će se niz međunarodnih konferencija, stručnih skupova, seminara, dana otvorenih vrata, seminara, predavanja te radionica koje se bave ključnim temama današnjice u području energetike i održivog razvoja u cilju optimalnog korištenja i zaštite prirodnih resursa.

U duhu održavanja višegodišnje tradicije Grada Zagreba, gradonačelnik je na konferenciji za novinare uputio poziv građanima da se i oni aktivno uključe u Zagrebački energetski tjedan u sklopu kojega će svatko naći ponešto za sebe.

U ime partnera i sudionika Zagrebačkog energetskog tjedna, prisutne je pozdravio prorektor za inovacije, transfer tehnologije i komunikacije Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Miljenko Šimpraga.

Cjelovite informacije o Zagrebačkom energetskom tjednu možete dobiti na web stranici http://energyweek.zagreb.hr/uvod-2960/2960.  

 
Vijesti