Pretraživanje

Najtraženiji pojmovi

Održan VIII. zeleni dan Hrvatske komore arhitekata

U okviru ovogodišnjeg 8. Zagrebačkog energetskog tjedna u utorak, 09. svibnja 2017. u Starogradskoj vijećnici, održan je VIII. zeleni dan Hrvatske komore arhitekata.
1/16
U okviru ovogodišnjeg 8. Zagrebačkog energetskog tjedna u utorak, 09. svibnja 2017. u Starogradskoj vijećnici, održan je VIII. zeleni dan Hrvatske komore arhitekata. Na svom danu, članovi Komore predstavili su brojne međunarodne inovacije na području održive gradnje.

Na početku događaja, u uvodnom dijelu prisutnima su se obratili predsjednica Hrvatske komore arhitekata gospođa Željka Jurković, pročelnik Gradskog ureda za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj Grada Zagreba gospodin Marijan Maras te u ime Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja gospodin Danijel Žamboki, pomoćnik ministra za graditeljstvo i energetsku učinkovitost u zgradarstvu.

Iz Zaključaka Okruglog stola Dana Hrvatske komore arhitekata razvidno je kako održivi razvoj podrazumijeva cjelovit, integralni i bitno drugačiji pristup struci i životu uopće, kao i  osobnu promjenu svijesti i morala, afirmaciju kvalitete i stalnu edukaciju ne samo arhitekata, već i svih članova društva.

Zaključke s Okruglog stola možete pronaći ovdje.

Detaljnije informacije možete pronaći na službenim stranicama Hrvatske komore arhitekata.  
Vijesti