Pretraživanje

Najtraženiji pojmovi

Tribina Greenway

Grad Zagreb i ove godine organizira aktivnosti kojima će se uključiti u Europski tjedan mobilnosti, manifestaciju koja se svake godine obilježava od 16. do 22. rujna u organizaciji Europske komisije. 

Grad Zagreb i ove godine organizira aktivnosti kojima će se uključiti u Europski tjedan mobilnosti, manifestaciju koja se svake godine obilježava od 16. do 22. rujna u organizaciji Europske komisije. Ovogodišnje izdanje Europskog tjedna mobilnosti održat će se širom Europe pod sloganom ,,Krećite se s nama'' (eng. Walk with us).

U ponedjeljak 16.09. na trgu Bana Jelačića, Zagreb održana je konferencija za medije na kojoj je nazočnim predstavnicima gradskih ureda, tvrtki, udruga i ustanova koje su nositelji programskih aktivnosti, predstavljen ovogodišnji program aktivnosti te potpisana Povelja kojom Grad Zagreb službeno pristupa Europskom tjednu mobilnosti 2019.

Slika 1: Konferencija za medije i pristupanje Grada Zagreba Europskom tjednu mobilnosti 2019.

Slika 1: Konferencija za medije i pristupanje Grada Zagreba Europskom tjednu mobilnosti 2019., 16. rujna 2019. Na slici s lijeva na desno: Mirka Jozić, pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša, Jelena Pavičić-Vukičević, zamjenica Gradonačelnika grada Zagreba gosp. Milana Bandića i Romana Galić, pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.


Grad Zagreb kao nositelj projekta Greenway - državna glavna biciklistička ruta br. 2, u sklopu Europskog tjedna mobilnosti, održati će radionicu ,,Greenway'' u četvrtak, 19. rujna 2019. s početkom u 10:00 sati u prostoru ZG Foruma, Gajeva ulica 27, Zagreb.

Radionica je namijenjena predstavnicima gradskih četvrti, projektantima i lokalnim jedinicama te će na istoj biti prikazane mogućnosti povezivanja biciklističke infrastrukture u četvrtima na rutu Greenway.

Plakat
Vijesti