Pretraživanje

Najtraženiji pojmovi

Šesta radionica projekta TOGETHER - Bihevioralni DSM: Program promjene ponašanja

1/11
U organizaciji Grada Zagreba, Gradskog ureda za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj, 10. listopada 2017. u prostorijama Tribine Grada Zagreba održana je Šesta radionica projekta TOGETHER (TOwards a Goal of Efficiency THrough Energy Reduction) s temom „Bihevioralni DSM : Program promjene ponašanja“. 

Radionica je obuhvaćala temu bihevioralnog DSM-a kroz praktičan rad. Nakon kratkog pozdravnog govora koji je ispred Gradskog ureda za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj održala Melita Borić, uslijedila je kratka prezentacija pravila bihevioralnog DSM-a koju je održala Vesna Bukarica iz Energetskog Instituta Hrvoje Požar. U sklopu prezentacije također je predstavljen Program promjene ponašanja koji uključuje određivanje slabih i jačih karakteristika pojedinih zgrada, identifikaciju problema na zgradama kao i davanje ideja za njihovo rješavanja.

U drugom dijelu radionice sudionici su  kroz praktičan rad predstavili svoje programe aktivnosti. Predstavnici pojedinih objekata koji sudjeluju u projektu TOGETHER predstavili su mjere kojima će provoditi projekt na razini svojih objekata. Tijekom predstavljanja navedenih mjera, sudionici su imali priliku međusobno razgovarati te zajedno prokomentirati planove svojih kolega.

Radionica je završena dogovorom oko sljedećeg termina i teme sastanka.

Projekt TOGETHER je sufinanciran programom Interreg Central Europe 2014.-2020. Započeo je u lipnju 2016. i trajat će tri godine.
 


 

 
Vijesti