Pretraživanje

Najtraženiji pojmovi

Prezentacija "Modeli održivog razvoja grada Hagena i uže regije"

U prostorijama Gradskog ureda za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj 11. rujna 2012. djelatnicima Ureda je održana prezentacija pod nazivom „Modeli održivog razvoja grada Hagena i uže regije“ u sklopu IEE projekta „LEAP“.
1/5

U prostorijama Gradskog ureda za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj 11. rujna 2012. djelatnicima Ureda je održana prezentacija pod nazivom „Modeli održivog razvoja grada Hagena i uže regije“ u sklopu IEE projekta „LEAP“. Prezentaciju je održao g. Damir Lončarić iz Gradskog ureda za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj koji je u okviru projekta „LEAP“ sudjelovao na petodnevnom tjednu demonstracije načina provedbe energetske politike u Hagenu (02.-06. srpnja 2012.).

 

U prezentaciji je ukratko prezentirana organizacijska struktura grada Hagena te sažetak organiziranih studijskih posjeta i obilazaka koje su organizirali domaćini iz Gradskog ureda za okoliš grada Hagena.

 

 

Projekt „The Leadership for Energy Action and Planning“ (LEAP) je sufinanciran od strane programa Intelligent Energy Europe (IEE) kojim upravlja Executive Agency for Competitiveness and Innovation (EACI) u ime Europske komisije, a na njemu uz Grad Zagreb sudjeluje još devet gradova iz sedam europskih zemalja. Opći cilj LEAP-a je izgradnja kapaciteta lokalnih vlasti EU kao ključnih aktera za ubrzavanje lokalnih uvođenja energetski održivih mjera te pomicanje prema lokalnom gospodarstvu niskog udjela CO2.

    

                                                

                                                                                                                                                                                                     

Vijesti